23 Eylül 2012 Pazar

Özel Kamplar



Sanki Dış İşleri Bakanlığı görevlisi, sanki Hükümet yetkilisi, ‘küçük atta sinekler de yesin’ dememiz lazım. 29 Ağustos tarihli makalesindeki şu sözlere bakınız:

“Hatay ve komşu illerdeki kamplar gözlem heyetlerinin incelemelerine açıktır. Öncelikli hedef olan kişilerin bulundukları kamplar da tamamen ailelerin, çoluk-çocuğun kaldığı kamplardır. Bunlar ne eğitim kampıdır, ne de askeri bir amaç ve fonksiyon taşımaktadır.

“Türkiye’ye hiçbir mülteci silahla giremez, kampta silah bulunduramaz, şehirlerde silahla hareket edemez. Tamamen insani maksatlı bu kampları askeri üs gibi takdim edenler, buralarda silahlı unsurların eğitildiğini iddia edenler tam anlamıyla hezeyan içindedirler.

Türkiye’deki Nusayrileri tahrik ederek hükümeti sıkıştırmak istiyorlar…”

Yahu Sayın Profesör Yasin Aktay, bırak bu açıklamaları Davutoğlu yapsın, sana ne, sen otur ilmi çalışmalarını, makalelerini, düşüncelerini ortaya koy. Okuyalım biz de istifade edelim.

Birinci cümlen yanlış, değil gözlem heyetlerine Türkiye’nin bir milletvekiline açılmamıştır. İkinci cümlen yanlış, değil aileler orada omuzu silahlı bir kişi karşılamıştır. Silahlıdırlar ne diye yırtınırsın. Ne kazanacaksın AKP’yi savunmakla.

Değer mi?

Şahsiyetini, onurunu, haysiyetini ‘yalancılıkla’ ayaklar altına almaya değer mi?

Haa değer mi?

Milletvekili Hurşit Güneş Apaydın Köyündeki konaklama kampını gezmek ister ve kendisine, AFAD ve Hatay Valiliğince; “Bu kampları gezemeyeceği, özel olduğu, bu kampı kimsenin hatta milletvekili de olsa gezemeyeceğini” bildirirler. Şimdi, Sayın Aktay bu durumun nesini yalanlıyorsunuz, açarsınız AFAD Başkanı Suat Oktay’a sorarsınız olur biter. Ne diye iddialı bir şekilde yalanlarınızı sıralarsınız anlayamadık.

Milletvekili Güneş’in bu olayı Başbakana soru önergesi olarak sorduğunu işittik, Başbakan veya Dış İşleri Bakanı cevaplar olur biter, bizde doğrusunu öğreniriz. Türkiye sınırları içinde Milletvekili’nin bile giremeyeceği, çok özel bir kampın esbabını da böylece öğrenmiş olacağız.

Aslında Prof.umuzun Kadir Gecesi ile ilgili Mekke’den yazdığı yazısı üzerine bir şeyler söyleyecektim. Bu yazısını gördükten sonra değmeyeceğini, çünkü kendilerinin her şeyi bildiğini sandıklarını ve bizim sözlerimize asla değer vermeyeceklerini düşündüğümüzden vazgeçtim.

Gerçekten değmez.

4 yorum:

  1. Nidai Seven:

    Yalaklar ile salaklar olmazsa bugünkü sistem yürümez???.?????????????

    YanıtlaSil
  2. Hüseyin Altınbay:

    harcanan para bugün itibarıyla 450 milyon lira.. açık zamlarla kapanıyor.. üniversitelere giriş bedava.. o kamplar ajan ve militanlarla dolu..ülkesine faydası olmayanların bize mi faydası olacak..hainlere beslemek bize mahsus bir olgu... oraların ne olduğunu artık vatandaşlar biliyor..kömürle makarnayla kandıramazlar artık...
    veyl...

    YanıtlaSil
  3. Mehmet Kınacı:

    Demek ki CEHALET,ODTÜ'de profesörlükle kazanılıyormuş!!!!Her kim ki ODTÜ prof'u,cahildir.Palavracıdır.Yalakadır!Şarlatandır!!genellemesi yapsak hak olur...Günaha gireriz..Ama bazılarına bakarak,"KISMEN" denilebilir...Kısmen!!!

    YanıtlaSil

  4. Cemal Zehir:

    Suriye'ye Esad kendiliğinden gitmezse , BM müdahalesi yakindr.

    YanıtlaSil

Aslan, Fare.. Kedi...

  Aslanın sindiği, sinmek yanlış oldu, köşesine çekildiği zamanlarda, farelerin kükremesi doğaldır. Fare kükreyince yine doğal olarak, kedi ...