28 Haziran 2015 Pazar

Koalisyon Çalışmalarında Gözden Kaçanlar


Siz, TBMM’inde bulunan siyasi partilerin sözcüleri aracılığı ile yapılan görüşmelerin basına yansıtılması, televizyonlarda tartışılarak bizlere seyrettirilmesi ve gazetelerde boy boy resimlerle süslenerek bizlere okutulması çalışmalarında bir hükumetin kurulma çabalarının mı olduğunu zannediyorsunuz? Yanılırsınız.

Yeniçağ Gazetesi’nde Salim Yavaşoğlu’nun verdiği esaslı haberi değerlendirdiğimizde, durumun hiçte bizim bildiğimiz gibi olmadığı ortaya çıkıyor.

Bakın,

Dün ne oldu da CHP genel Başkanı ekranların karşısında yumuşak tavrıyla, geçmişte hiçbir şey olmamış edasıyla çıkıp, AKP ile koalisyona yeşil ışık yaktı?

Düşündünüz mü?

Ankara kulislerinden bizlere aktarılanların bir oyun, bir oyalama olduğu böylece anlaşılmış oluyor. Niye mi?

Önceki gün Berlin’de bir toplantı yapılır. Bu toplantının iki önemli katılımcısı vardır. Abdullah Gül ve Kemal Derviş!.. Toplantının ev sahipliğini Bertelsman Vakfı’nın düzenlemesiyle, Alman Dış işleri Bakanı Frank-Walter Steinmeler yapar. Bu vakfın amacı, Ortadoğu’da ABD-İsrail yanlısı çözümler oluşturabilmektir. Yahudi (hatta Siyonist) politikalar tespiti diyebiliriz. Durun bitmedi, bu vakıf aynı zamanda renkli devrimlerin destekleyicisi Soros’un kontrolü altındadır. Ne tesadüfse bu basına kapalı toplantının tüm katılımcıları Yahudi’dir, tabi bizimkileri istisna olarak tutuyoruz.

İşte, Kılıçdaroğlu bu toplantı sonrası bütün söylemlerinden vaz geçerek, AKP’ye yeşil ışık yakmış oldu. Her iki taraftan gelen yumuşak açıklamalarla dün gece rahat bir uykuya daldı Türkiye.

Ne diyelim?

Her iki tarafa da hayırlı olsun.

Bize düşen iş şudur:

Muhalefet kılıcını bileylemeye başlayalım.

Önümüz zor günlere gebe!...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aslan, Fare.. Kedi...

  Aslanın sindiği, sinmek yanlış oldu, köşesine çekildiği zamanlarda, farelerin kükremesi doğaldır. Fare kükreyince yine doğal olarak, kedi ...