2 Şubat 2013 Cumartesi

Komutanlara Niye Ağlıyorlar?



Önceleri Davanın Savcısı olduğunu söylediğini unutmuşuz gibi, bugünlerde komutanların uzun tutukluluk sürelerine ağıtlar yakıyorlar. Yok, görevlendirecek komutan bulamıyormuş, yok terörist diyenleri unutmayacaklarmış filan. Terörist dedikleri günlerde zevkten uçuyordunuz, ağzınızı açıp bir kere bile tenkit etmediniz de ne oluyor bugünlerde!..

Yetmezmiş gibi;

ABD’nin CIA ajanı eski Ankara büyük elçisi Edelman; “AKP’nin bu davalardan yararlandığını söyleyerek, askerler hakkındaki Başbakan’ın son açıklamalarına bakılırsa kendisi de rahatsız, komutanların adil ve hızlı yargılanması gereğinden” bahsediliyor.

Vay… vay.. vay… demez misiniz!

Neler oluyor efendiler! Neler söylüyorsunuz.

Elbirliği halinde önce Silivri zindanlarına tıkın, sonra da ağıt yakın.

Hayırdır!

Böyle konuşarak, bir genel affın kapısını mı aralıyorsunuz yoksa?

Bırakın komutanlarımız içeride yatsınlar.,

Onların hatırını gündeme getirerek, eli kanlı caniyi dışarı çıkarmayın.

Buna kimse,

Komutanlarımız da dayanamaz.

Peki,

Edelman’a ne oluyor dersiniz?

Zat-ı muhterem daha buradaki görevinin başında değil miydi, komutanlar alınırken neden konuşmadı? Neden mani olmaya çalışmadı?

Olmazlardı…

Çünkü, işi planlayan ve uygulayan kadrolu destekçileri ile birlikte kendileri idi.

Gladyo’nun işi idi, bir başka iş için yine komutanları kullanmak istiyorlar.

Bu oyuna düşmemeliyiz.

3 yorum:

  1. Atila Göray :

    Bence komutanlarımız bu olaylardan dersler çıkartmalılar.. Emperyalizmle zimmen dahi ilişki içerisinde olunmamalı.. Emperyalizme karşı cepheden direnmeliler

    YanıtlaSil
  2. Turgay Arkun :

    2 ŞIK VAR. 1. ABD KENDİNİ HARCADI VE BUNU HİSSETTİRDİ.ONUN HEZEYANI İLE BAĞIRIYOR VE AKLINCA REST ÇEKİYOR. 2. KÜRTLERLE İLGİLİ YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI ÖRTME ÇABASINDALAR.

    YanıtlaSil
  3. Nidai Seven :

    Bu bir tiyatrodur. Amerika, İktidar, Hilmi ÖZKÖK senaryosudur. Altında yatan neden "AF" olayıdır.Toplumu alıştırmak. Zaten toplum buna müsait. Yapacağı ve sığınacağı bir dal yok.

    YanıtlaSil

Aslan, Fare.. Kedi...

  Aslanın sindiği, sinmek yanlış oldu, köşesine çekildiği zamanlarda, farelerin kükremesi doğaldır. Fare kükreyince yine doğal olarak, kedi ...