16 Şubat 2013 Cumartesi

Biraz düşünelim:



1.İsrail uçakları Suriye’yi vurdu. Konuyla ilgili hükümet yetkililerinden bir açıklama gelmedi. Oysa “Suriye bizim iç işimizdir” lafını hatırlıyoruz.

2.Suriye içindeki Türkmenlere yapılan saldırılar bizim idarecilerimizi pek ilgilendirmiyor.

3.Cilvegözü saldırısı iplerin iyice koptuğunu anlatıyor.

Bir video kaydından söz ediliyor. Bu kaydı üç bakan incelemeleri üzerine çeşitli açıklamalarda bulundular. Muhalefet milletvekili inceleme istemesine rağmen mahkemece ‘yasaklama getirilmesi’ itirazı ile karşılaştığından inceleyememiştir.

Dikkat!

Bakanların seyrettiği video kaydı, muhalefet milletvekiline yasak.!!

Arslan bulut’un bildirdiğine göre, yabancı basının “Suriye’deki çatışmanın Türkiye’ye taşınması gibi yeni bir taktik korkusunun Ankara’yı sardığı” yorumunu yapmış.

Bu yorumun, yorumu şöyledir. Birileri Türkiye’yi de Suriye savaşına karıştırmak istiyor. Birileri kimdir? Hükümetimize her istediğini yaptırandır bu birileri. Bazı zamanlarda söyleyerek, bazı zamanlarda sopa göstererek, bazı zamanlarda bombalı saldırılarla.. Başka izahı yok.

Peki, neden muhalefet milletvekiline gösterilmez video?

Çünkü saldırı kendi adamları tarafından, ifşa edilirse hükümete zarar verecek insanlar tarafından saldırılmıştır. Yani, Türkiye’nin destek verdiği gruplar tarafından. Korkarım ki, bu saldırının altından Taliban çıkar. Bu takdirde asla açıklanamaz, kendi elleri ile yerleştirdiler çünkü.

Teröriste destek verenler hakkında neler söylüyorlar görüyoruz. Bu terör hareketi değil midir? Hala ekmeklerini vermeye devam ediyor musunuz? Hala sınırlar yol geçen hanı mıdır? Hala savaş eğitimlerini veriyor musunuz? Hala yetimin, fakirin, fukaranın, garibin, gurebanın parasını harcamaya devam ediyor musunuz?

Bu nasıl zihniyettir, bu nasıl izan?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aslan, Fare.. Kedi...

  Aslanın sindiği, sinmek yanlış oldu, köşesine çekildiği zamanlarda, farelerin kükremesi doğaldır. Fare kükreyince yine doğal olarak, kedi ...