5 Aralık 2012 Çarşamba

Çirkin Savaş


Yeni bir savaş taktiğinin başlangıcıdır. Elini kana bulmadan, askerlerini telef etmeden, insanlarına karşı başını eğmeden.

Mankurtlaştırılanları kullanma dönemi. Önceleri, yazılarla, konferanslarla, övgüler yaptırarak kullanıyorlardı. Şimdi cepheye sürme vakti. Üstelik silahlarını vererek, silah bedellerini de tahsil ederek veya hesaplarına borç yazarak. Ohh.. ne ala. Ne güzel savaş bu savaş.

İslam Coğrafyası’nın bir kısmında oynan oyundur. Fil avcıları derin kuyuları kazdılar ve fil kuyuya düştü. Şimdi, kara elbiseli kişiler gelip fillere eziyet ediyorlar. Filler kara elbiselileri gördükçe ürküyorlar, tedirgin oluyorlar, korkuyorlar, çekiniyorlar. Doğruca bir köşeye çekilip, sessizce başına gelecekleri bekliyorlar. Kara elbiseliler, saldırdıkça fil(ler) “ne olacaksa olsun” deyip, rahata ermek için, her şeylerini vermeye razı hale gelmek üzereler. Ara sıra beyaz elbiseler giyinmiş kişiler gelerek fil(ler)e yiyecek veriyorlar. Fil(ler) beyaz giysilileri gördükçe rahatlıyorlar, onların iyi insan olduğunu düşünmeye başladılar. Onlardan zarar gelmeyeceğini anlamaya başladılar. Beyaz elbiselilerin yolunu gözlüyorlar.

Kara elbiseliler, hep içeriden seçilmiş, devşirilmiş, satın alınmış kişiler. Acımasızlar. Öyle eğitilmişler. Hangi coğrafyada ihtiyaç olsa, bunlar oraya sürülüyorlar. Gönüllüler. Hiç itirazları yok. Hiç düşünmezler. Ne emredilmişse yapmaya amadeler.

Mısır da, Tunus da, Libya da gördük onları, şimdi Suriye’deler. Bunların önemli bir kısmı Afganistan görevlerini yaparken buralara gönderildiler. Neler vaat edildi kim bilir! Libya’yı kana bulayanların içlerinde de varlardı. Yemen’e kan sustururken de. Bahreyn’de Suudi askerleri avlarının peşlerindeyken de onların yardımcısıydılar. PKK belası Türkiye’nin başında türlü yaralar açmışken onların da yanlarında bu caniler vardı, hala da kıyafet değiştirerek onların görevlerini gördükleri haberlerde yer almaktadır. Bu kirli oyunun içinde İsrail askerlerini de görmekteyiz. Henüz Türk Basınında yazılmadı, çizilmedi, tartışılmadı. Şemdinli olayları içinde öldürülen teröristlerin önemli bir kısmının İsrail nüfusuna kayıtlı Yahudiler olduğu açıklandı. Resmi kaynaklar suskun bu durumda.

Neler oluyor? Kara elbiseli kişiler fil(ler)e eziyet etmeye devam ediyorlar.

Türkiye’deki anayasa çalışmaları sırasında da beyaz elbiseli kişiler gelip, fil(ler)e ekmek atıyorlar, iyi kişiler, zararsız kişiler. Ne olacaksa olsun demeye, diye düşünmeye başladı fil(ler). Fil(ler) arasındaki iletişim tamamen ve fiilen kesildi. Sahip oldukları medya gücü ile yanlış, taraflı ve bozulmuş haber ve programlarla beyinleri uyuşturdular. Hatta bazı fil grupları birbirleriyle düşman hale gelir oldular, beyaz elbiseli kişilerin iyiliği tartışmaların yüzünden.

Kirli savaşın ulaşmak istediği ilk sonuç. Başarmak üzereler.

Çok gariptir. Mankurt alaylarına, okullar ziyareti, otel konferansları, gazete köşeleri gibi saldırı araçlarıyla durmadan yeni askerler iltica etmekte, diğer taraf zayıf ve takatsiz bir halde olacakları seyretmektedir.

Falih Rıfkı Atay’a kulak verelim: “Atatürk hakkında ‘Bozkurd’ kitabını yazan Armstrong, mütarekede İngiliz subayı olarak İstanbul’a gelmiştir. Bir başka kitabında tatlı su Osmanlılığı, Hürriyet ve itilaf Türklüğü ve Beyoğlu Hristiyanlığının İstanbul’u hakkında şu fikri söyler: ‘İstanbul şehri bir yara. Burada büyük idealler ve ilhamlar yok. Burası kirli sokaklarda yaşayan bayağı insanların şehri. Burası entrika, rezalet, hile, korkaklık karargâhı. Hain erkekler ve namussuz kadınlar şehri.’.” (Çankaya) İstanbul yerine Türkiye derseniz ve zamanımızın mukayesesini yaparsanız, sanki yeni söylenmiş taptaze bir cümle.

“Bu zillet, fitne ve şirk her ne kadar bugün adına ‘globalizm’ dese ve masum ve nötr bir gelişmenin -sonucun- verinin üzerine otursa da gerçekte liberalizmle başlayan, kapitalizme varan ve sonunda emperyalizm olgusuna erişen ortak batı kötülüğünün çirkin yüzüdür sadece…

“Ferdi tanrı’nın yerine koyan ve her türlü mezelleti hak gören Batı, belki sosyalizm(ler)le işledikleri liberalist, kapitalist ve emperyalist günahların muhasebesini yapabilecekken bundan sıyrılarak fitne silsilesini muhafaza edebilmiştir.” (Dr.Lütfü Şehsuvaroğlu, habererk)

Fitne ve şirk ile istila edeceği vatanları talan ediyorlar. İnsanlarını devşirebiliyorlar. Beyinler savunmasız bırakıldıktan sonra da mankurtlaştırılan kişilerle, Hakk’a, adalet’e ve Hakikate acımasızca saldırıyorlar. Yaptıkları budur.

İşte bir vatan-millet sevdalısının satırları: “Gerçek dünyada güçlü ilahları oldu. Adını liberalizm koydular ve imparatorlukları üzerinde güneş batmadı…

“Mustafa Kemal’e mal edilen, ‘harp meydanlarında ordular kadar milletlerin felsefeleri de çarpışır’ sözünü hatırlıyorum…

“Lawrence -düşmanımızdır diye herhalde- pek haberdar olmadığımız ‘Hikmetin Yedi Sütunu’nu da hatırlamak zorundayız: ‘Hedefimiz Türk Ordusu değil, Türklerin gönülleri ve zihinleridir. (İskender Öksüz, 14.05.2012, haberiniz com tr)

Gerisi kolaydır.

Beyaz elbiseliler çukurdan çıkardığı fil(ler)i istediği yöne sürerler.

6 yorum:


  1. Erdoğan Elçin :


    BENİM AKLIMA GELEN GÜYA ÜLKENİN DEV SANAYİCİLERİ VARKEN KOÇ HOLDİNG SABANCI HOLDİNG ECZACIBAŞI VS.VS. GENEL EV PATRONU MANUKYAN BOY BOY RESİMLERLE VERGİ REKORMENİ DİYE HALKA MİLLETE SERVİS EDİLİRDİ MAFYA BABALARI CUMHUR BAŞKANININ SAĞBAŞINDA POZ VERİRDİ BU MİLLETİ SİNDİRMEK UTANDIRMAK İSTEYENLERİDE SİZLER BULUP YAZIN BEYLER. BEYAZI BAŞBAKAN KEFEN DİYE KAPTI ZATEN.

    YanıtlaSil
  2. Özgür Yolcu :


    TSK dan ayrılan veya bir sebeple ilişiği kesilen personel abd paralı ve vatanı dini olmayan ordu (Black&white) mensupları TSK dan ayrılanları bulup kendi çıkar ve doğrultularında Afganistan, Irak, Bosna, Libya, Tunus, Somali gibi ülkelerde kendi dindaşlarına karşı saldırılar gerçekleştirme bunları kullanırken kullandıkları ülke vatandaşları ekonomik yoksunluklarından faydalanmaktadır.
    Artı bu beyaz giyimli insanlar yeni değil Türkiye nin başına sarılalı 1970 lerden beri sağ sol , alevi sünni kürt türk vb gruplar çıkararak GÜNÜ ELİN ELİNDEKİ TAŞLA KUŞU VURMA ZAMANI DEYİP bizleri birbirimize kırdırmakta yazılı ve görsel medeyada bu gruplar için çalışmaktadır, birçok gruplara ekonomik destek verilerek de kendilerini hizmette kullanılıyor
    insanlar 100 için dini bile değiştirecek durumdalar daha fazla söze gerek yok

    YanıtlaSil
  3. Harun Meral :

    ‘"Hedefimiz Türk Ordusu değil, Türklerin gönülleri ve zihinleridir.”
    Ağabey bu cümlede ifade edilen ,gizlenen amacı ne yazık ki gerçekleştirdiler. Kendimizden başka her şeye hayranlık duyan ve taklit eden bir toplum halini almışız zaten.

    YanıtlaSil
  4. Mehmet Ali Öztürk :

    Şeytanın sağdan yaklaşması...

    YanıtlaSil
  5. Atila Göray:

    ATATÜRK ün ölümünden hemen sonra başilayan bir işbirlikçi süreçle sistemlice Milletimizin beyni kendi öz değerleri dışarı edilerek yabancı kimi değerlerle dolduruldu...Harun beyin bu anlamda saptaması yerinde. Bende yine bu anlamda dönem dönem ''Yeni bir Tanımlama gerekir bazı değerlerimizin yeniden tanımlanması için'' Diye yazarım..İşte tamda bu ..Buradan yapacağımız spnut koşulların somut tahliliyle (Hiçbir duygusakkığa kapılmadan) yolumuzu belirleyeceğiz..Bize ne oldu? kadar Biz nasıl bu kadar düşürüldük?

    YanıtlaSil
  6. Mehmet Kınacı:

    Ne desem bilmem...Talan edilen mal benim.Talana destek kardeşim...Düşman ne kara libaslı papas ne ak kaftanlı ....Düşman bana ben!!!!Türk var mı?Kim?Nasıl bir mahluk????Bunun "bilincine eren" olmayacaksa ha kara donlu kafir ha ak libasabürünmüş kafir!!!Tehey Ötüken'de Taşa vurmuş dedem...."Çin'in yüzü güleç,ipeği yumuşak!""Ben ise başımı taşlara vurmaktayım!!!

    YanıtlaSil

Aslan, Fare.. Kedi...

  Aslanın sindiği, sinmek yanlış oldu, köşesine çekildiği zamanlarda, farelerin kükremesi doğaldır. Fare kükreyince yine doğal olarak, kedi ...