10 Ocak 2013 Perşembe

PKK’nın ‘sınır dışına çekilmesi’ Ne Demektir?



PKK’nın ‘sınır dışına çekilmesi’ni istemek ne demektir?

1.    Örtülü af demektir.

2.    Çekilmeye karar verin, biz yardımcı olalım demektir.

3.    Neredeyse yarıdan fazlası için; ‘zaten suç işlemediler, o halde Türkiye’de kalabilirler’ demektir.

4.    İşledikleri cinayetler, yaptıkları yıkımlar unutturularak, siyasette aktör haline dönüştürülmek isteniyor demektir.

5.    Elinde silahı olanların gücü kabul edilerek, bundan böyle herkesin silahlanarak istediklerini dayatabilecekleri, eylemlerle güçlerini kabul ettirebilecekleri demektir.

6.    PKK’ya ‘silahların susması’ demek, sakın silahınızı bırakmayın, “zaten terör örgütü silah bırakırsa, yenilgiyi kabul etmiş sayılır” demektir.

7.    Çok başlı PKK örgütünü yalnızlaştırmaya yönelik olabilir. Bunun için öncelikle yurt dışı bağlantılarını kesmek, öncelikle yurtdışından aldıkları yardımları (stratejik ve lojistik) kesilmesine dönük olmalıdır, aksi halde, buyurun çıkın ne isterseniz onu yapın demektir.

8.    Kandil ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde bulunan örgüt liderlerine, daha dikkatli olun, sizleri etkisiz hale getirmek istiyorlar demektir.

9.    İmralı Canisi’nin lider olarak kabul etmek, bu örgütün hayatiyetinin devam ettirilmesini istemek demektir.

10. Çatışmasızlık lafını beyinlere kazıyarak, Türk Ordusu ve Polisinin elini kolunu bağlamak demektir.

11. PKK’nın zaferini kabl etmiş olmak demektir.

12. Ayrıca, PKK’ya yalvar, yakar olmak; “Biz şu anda çok zayıfız” mesajı vermek demektir.

13. Nitekim: Tüm bu gelişmeler, ‘bebek katili’nin Başbakan’a yazdığı bir mektup üzerine gelişmiştir. O halde ön alan PKK’dır. Düzenleyici çalışmaları yapan PKK’dır. Koca Türk Devleti’nin elemanları sadece figüran konumundadır demektir.


Sözü olan söylesin diyorlar.

Sözümüz şimdilik bu kadar ama tamamı değil.

3 yorum:

  1. BİZ YAPMADIK !!!
    Türkiye'de Abdullah Öcalan ile yapılan görüşmeyle Kürt sorununun çözümü için yeniden adımlar atılırken, Paris'ten PKK'ya suikast haberi geldi. PKK'nın Paris'teki enformasyon bürosuna kimliği belirsiz silahlı kişilerce düzenlenen saldırıda, aralarında örgütün kurucularından Sakine Cansız'ın da bulunduğu üç PKK'lı öldürüldü. Ankara'dan ilk açıklamayı yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "PKK'nın kendi iç hesaplaşması gibi" diye konuştu.
    ---------------------------------
    Sayın Apo, değerli PKK üyeleri vallahi billahi biz yapmadık. Biz dostuz, bin yıllık kardeşiz. Bu suikastı kim yaptıysa aramızı bozmak için yapmışlardır. Lütfen, bir yanlışımız olduysa özür dileriz... (!)
    YILMAZ KARAHAN

    YanıtlaSil
  2. Şimdilik dışarıda uslu uslu oturun.Seçimden sonra tekrar gelirsiniz demektir....

    YanıtlaSil
  3. Kadir Büyükkeleş:

    İleriki senelerde başka istek ve talepleri olduğu zaman eğer karşılanmazsa tekrar Türkiye'ye gelip Karakol basacak,şehirlerde eylem yapacaklar.Velhasıl terör aynen devam edecektir.

    YanıtlaSil

Aslan, Fare.. Kedi...

  Aslanın sindiği, sinmek yanlış oldu, köşesine çekildiği zamanlarda, farelerin kükremesi doğaldır. Fare kükreyince yine doğal olarak, kedi ...