8 Mayıs 2014 Perşembe

Engin Alan Yeniden Yargılanıp Beraat Etmelidir


Demokrasi oyunu, sahtelik ve biatçı yalakalanmayla devam edemez.

Yıllarını cezaevinde geçiren MHP Milletvekili Engin ALAN’ın temiz ismini kirletmeyin bari.

Ne oldu, rüyanızda mı gördünüz?

ALAN’ın ismini öne çıkararak; cezaevine girmesi muhtemel, “iki partili Türkiye” projesinin komünist-ateist, Kürtçü tandanslı eş-genel başkanının kurtarılmasına yol açıyorsunuz.

Yoksa bir talimat mı geldi?

Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in talimatıyla bir maddelik kanun teklifi hazırlanmış ve partilere gönderilmiş. Bu maddenin kanunlaşması halinde Engin Alan cezaevinden çıkacakmış. Perde de görünen Engin Alan, çalışmanın amacı Sabahat Tuncel.

Bu teklife MHP ve CHP’nin olumlu yaklaşmayacağını ve gerekli muhalefeti ortaya koyacaklarını düşünüyorum.

Hükümet Engin Alan için pazarlığa girmek isteyince, çirkin oyunu büyük bir basiretle gören Engin ALAN Paşa ne demişti? “Ömrümün sonuna kadar yatmayı tercih ederim” (Y. Selim Demirağ, Yeniçağ, 11.01.2014)

Alan Paşa’ya verilen mahkûmiyet kararının kesinleştiği gün, Başbakan Erdoğan “Anayasa’ya göre gereği yapılır” diyerek, Milletvekilliğinin düşürüleceğini büyük bir zevk içinde söylerken, bugün kanun teklifi hazırlayan Meclis Başkanı neredeydi acaba?

Başbakan’ın bu sözüne de şu cevap yetmiştir herhalde: “Hayatımızın altı toprak, üstü sevdadır. Toprak vatan, sevdamız Türklüktür.”

Cemil Çiçek yeni bir kumpasın acemi oyunculuğuna soyunmuştur.

Engin Alan’ın özgürlüğüne kavuşturulmasının yolu böyle olamaz, eğer gerçekten, inanarak Alan Paşa’nın cezaevinden çıkartılıp, yasama görevini yapmasını istiyorsanız;

Hızlı bir şekilde, yeniden yargılanmasını sağlayıp, beraatini temin etmelisiniz.

Bunun dışındaki oluşumlar Paşa’nın değil, bölücülerin, ABD emir verenlerinin, ne yaptığını bilmeyenlerin işine yarayacaktır.

Hayatımıza yeni bir karabasan vurmaya kimsenin hakkı olamasa gerek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aslan, Fare.. Kedi...

  Aslanın sindiği, sinmek yanlış oldu, köşesine çekildiği zamanlarda, farelerin kükremesi doğaldır. Fare kükreyince yine doğal olarak, kedi ...