14 Haziran 2014 Cumartesi

Tekerrür, Cehaletin Eseridir


Amaç;

Türkleri etkisizleştirmek ve Türk illerini ele geçirmek olunca, dünyanın yamyamları birleşebiliyorlar. Revan Şehrinin Ermenileştirilmesi ve Erbil Şehrinin Kürtleştirilmesi durumunda da görmüştük aynı oyunu.

ABD askerleri Irak’ı işgal ettiği günlerde, Kürt Peşmergelerini Kerkük’e gönderip, nüfus dairesi ve Tapu dairesinin yağmalanması, talan edilmesinde de aynı amaç vardı. Bilahare, 100 Binden fazla Kürt Peşmerge’nin Kerkük’e yerleştirilmesi de oyunun bir parçasıydı.

BOP Eş Başkanı bunları biliyor muydu, bilmiyorum. Oyuna aracılık ettiği ve yardımcı olduğunu bilse de bilmese de bir gün gelir sorulacak olacağını biliyor.

Özellikle Bayrak indirilmesi hadisesindeki kimyasının bozulmasının sebebi budur. Hiç istemediği halde bazı cümleleri, yalan-yanlış kurmasının sebebi budur. Hesap günleri yaklaşıyor.

Ne de olsa,

Derin Strateji Üstadıyla yan yana çalışıyor. Dünyanın en akıllı adamları danışmanlık hizmetleri veriyor. Kendisi de maşallah, bir akıllı, bir akıllı ki, sormayın. Leb demeden, leblebiyi hemence anlayıveriyor.

Musul’a, Kekük’e yanmalıyız evet yanmalı. Lakin şu ağlama faslını bir an evvel bitirip de nelerin yapılması gerektiğine karar verilmelidir.

Beyler, kahvelerini yudumlarken, hırsız evi soyup soğana çevirdi.

Güvendiğin dağlara karlar yağarsa, üşümekten şikâyet hakkın olmaz.

Bilgisiz, etkisiz, irfanı noksanla yola çıkarsan, sendelediğin an yalnız kalırsın.

Allah var, sonrası yok.

Her şeyin en iyisini Allah Bilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aslan, Fare.. Kedi...

  Aslanın sindiği, sinmek yanlış oldu, köşesine çekildiği zamanlarda, farelerin kükremesi doğaldır. Fare kükreyince yine doğal olarak, kedi ...