12 Eylül 2015 Cumartesi

Sakallı Dönek Yandaşın Yalakalığı


Star’ın sakallısı şunları söylüyor güya Fethullah Gülen’i eleştirirken. Biz biliyoruz ki, onunla sarmaş dolaş olan ve onun gazetesinden yıllarca nemalanan bu sözde akil sakallının, menfaat kaynakları tanım değiştirdikten sonraki laflarına bakınız:

“Bu kadro (AKP’lilerden bahsediyor) son derece dikkatli bir politika ile Türkiye’nin stratejik derinliği fonksiyonel hale getirmeye çalıştı. ‘Komşularla sıfır sorun’ bunun içindi. Ekonomik ilişkilerle Ortadoğu’nun bir barış coğrafyası haline getirilmesi çabaları bunun içindi. Öyle ki bölge ülkeleriyle ortak bakanlar kurulu toplantısı yapılacak bir ilişki çerçevesi gelişmişti.” (Ahmet Taşgetiren, Star, 11.09.15)

Yo, yo. Eleştirmek için almadım bu satırları. Gülmeye de ihtiyacımız var ya? Gülünüz diye aldım.

Madem ‘startejik derinlik’ lafını kullandın. Biz de buradan söyleyelim.

Ah!. Derin stratejik ideolojik körlük.

Ah! Menfaati sebebiyle yazıp çizen, konuşup söyleyen dindar kılıklı yalakalık.

Dünkü dostunu, yumuşak koltuklar, ballı aylıklara satan dalkavukluk…

Niye bu durumdayız diye hala soracak mısınız. İşte dindar görünümlü ve öyle isim yapmış, sakallı, sözde İslamcı müthiş bir örnek.

Bir kere eski dostunu satıyor, ikincisi yalan yorumlarıyla insanların beynini karıştırıyor. İşi gücü günahlarına ortak aramak.

Peki, söylediklerini kabul edelim. Fethullah Gülen’in Neo-Conlarla işbirliği yaptığını ve Erdoğan aleyhine çalışmalar yaptığını kabul edelim. Bu senin Neo-con dediğin güçler Erdoğan’ı kullanarak bulunduğu makamlara taşımadılar mı? Türkiye’nin 90 yılda biriktirdiği ekonomik değerler bu Neo-Conların ellerine geçmedi mi? Çözüm dediğiniz, bizimse çözülme dediğimiz süreci bu Neo-Conlar dayatmadı mı? BOP denen ucube politikanın eş başkanlığını bunlar vermedi mi? Bana ne Fethulllah Gülen’den, o bir suç işliyorsa, Kanunları işleterek o ve yandaşlarına gerekli cezayı vermek devletin görevidir ve devlet dümeni şimdi sizin elinizde değil mi? Niye ağlıyorsunuz, nedir bu telaşınız?

Şu ekranlarına çıkan ve şehitler ayeti aleyhinde konuştuğunu söylediğiniz (seyretmediğim ve konuyu bilmediğim için üzerinde duramıyorum) ateist olduğunu vurguladığınız bahtsız kişilerle yıllarca yaptığınız ortaklığı, el birliği halinde Türk Ordusuna yaptığınız saldırıları da bir zahmet anlatıver Sayın Taşgetiren. Onlar, bilgilerini ve siyasi kıvraklıklarını Erdoğan lehine kullanırlarken hiç sesiniz çıkmıyor ve hatta aynı gazetenin köşelerinde, aynı televizyonun ekranlarında birlikte Türk aleyhinde atıp tutuyordunuz. Bunlara ne diyeceksiniz?

Dindar kimliğin, bir çuval sakalın, incecik sesin ve akilliğin hakkı için açıklayıver kuzum.

Tabi, birazcık imanın, insafın, izanın, basiretin, hakkı söyleme özelliğin varsa.

Bakınız Sayın Taşgetiren, MHP milletvekili Alim Işık şöyle bir soru soruyor, akiller heyetinden olduğunuzu da dikkate alarak, belki cevabını siz biliyorsunuzdur, bırakınız FETÖ’yü filan da sorunun cevabını veriniz, Fetö’yle devlet ilgileniyordur;

“Onlardan Türk milleti adına tek bir beklentimiz var. Terör örgütü PKK ile ne üzerine anlaştılar ve hangi kirli oyunların sonucu Türkiye bu hale geldi. Bunu açıklasınlar yeter”

Ha, ne dersiniz, bu soruya bir cevabınız var mıdır?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aslan, Fare.. Kedi...

  Aslanın sindiği, sinmek yanlış oldu, köşesine çekildiği zamanlarda, farelerin kükremesi doğaldır. Fare kükreyince yine doğal olarak, kedi ...