6 Eylül 2015 Pazar

ABD Vatandaşını Neden Çekiyor?


Tolga Tanış’ın verdiği haber şu:

“Amerikan hükümeti, 2 Eylül'den başlayarak Adana Başkonsolosluğu ve İncirlik'te görev yapan Amerikan personelinin yakınlarını bütün masraflarını ödeyerek ülke dışına çıkaracak.” (Hürriyet, 6 Ağustos)

Bu haberi Tolga yayınlayınca ABD Ajanı oluyor. Peki, kendini milli olarak vasıflayarak, Tolga’ya saldıran Cem Küçük sen bu habere ne diyorsun? Bu haberde neler var neler!

Öncelikle, bu haber doğru mu?

Yalanlayan bir Türk Yetkilisi olmadığına göre doğru. (Nitekim başka haber kanallarında da benzer haber ve yorumlar geçildi)

Şimdi;… Anlaşacaksanız. Ama üs verme, ama istihbarat paylaşımı adı altında, ama uçaklarınızla filoya iştirak etme şeklinde anlaşacaksınız! Anlaştığınız diğer taraf, o bölgelerde yaşayan vatandaşlarını oralardan çekecek! NİYE? Nereye gidiyoruz? Herhalde Cem’in bir cevabı vardır. Öyle, ABD ajanı demekle işi bitiremez. Kara çalmakla altını kirletemezsiniz. Üsleri açacaksınız, uçakları vereceksiniz, bombaları paylaşacaksınız, istihbaratı birlikte değerlendireceksiniz, ama ortağınız halkını oralardan boşaltacak! Soru: NEDEN?

Neler oluyor?

Biz aylar önce ABD’ye yenildiniz anlamında yazılar yazmıştık. Şimdi bizi utandırıyorsunuz sayın devlet yöneticileri.

Evet, biz biliyorduk savaşımızın dünyayı yönetmek üzere hareket eden küresel çetelerle olduğunu, bunu yazmıştık da. Şimdi ortak olduğumuz bir çete neden halkını buralardan çekiyor hem de masrafını devleti üstlenerek? Neler oluyor?

Heeyy, küresel çetelerin taşeronları neler düşünüyorsunuz?

Ülkemi, ülkemizi, Türkiye’mizi savaş alanı haline mi getirmek istiyorsunuz. Üstelik bizim topraklarımızı, bizim üslerimizi, bizim limanlarımızı kullanarak ve hatta bizim uçaklarımızı kullanarak?

Ne oldu, neler oldu, nasıl oldu da bu durumları yaşıyoruz?

Tarihe yön veren bir millet, rezil-i rüsvay duruma nasıl düştü? Nasıl düşürüldü?

Buna Hakk’ın intikamı denir!...

Buna…

Oturup, gece ve gündüz, sabah ve akşam özürler dilemeliyiz, tövbeler etmeliyiz.

Demek ki, günahımız çok, çook büyük!...



3 yorum:

  1. Ayten Bakır :

    Amerika boşuna vatandaşlarını çekmez.İç savaş artık burnumuzun ucunda demek ki frown ifade simgesi frown ifade simgesi

    YanıtlaSil
  2. Rıdvan Hız:

    Yakarız bu dünyayı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendim yorumunuzu, ama niye yakacağımızı, niye yakmamız gerektiğini anlayamadım... biz yaşatmak için varız değil mi? Teenni ile, usulet ve suhuletle çözülemeyecek problem yoktur. Bakınız, Suriye'yi yakmak istedik, şimdi yanan biziz!..

      Sil

Aslan, Fare.. Kedi...

  Aslanın sindiği, sinmek yanlış oldu, köşesine çekildiği zamanlarda, farelerin kükremesi doğaldır. Fare kükreyince yine doğal olarak, kedi ...