16 Temmuz 2015 Perşembe

PKK, Metiner, Liberaller…


“O suçladığınız Erdoğan bu ülkede paşa dedelerinizin kurduğu inkârcı, ırkçı, asimilasyoncu ve zorba devlet zihniyetini kökten değiştirdi.” Mehmet Metiner.

Kafa bu, kabul bu olunca, ortaya Kürt açılımı, Kürt sorunu vardır o sorun benim sorunumdur, Çözüm süreci gibi abukluklar çıkar. Zaten, kamu âlemin birleştiği nokta burasıdır. Türk devleti inkârcıdır, ırkçıdır, asimilasyoncudur.

Suçlanan; ATATÜRK.

Milletin devleti ve tarihi ile bağlarını nasıl kırarsınız?

Saygı duyduğu, inandığı büyüklerini karalayarak, iftiralarla millet kalbinden silerek. Bu insanların en başında da Mustafa Kemal Atatürk geliyor.

Öyleyse, kalplerden silinmek üzere, birleşilecek yegâne isim Atatürk.

Metiner’de bunu yapıyor. Onun derdi, PKK açılımcılarına cevap vermek filan değil. Meclisinde keyif çattığı milletin inançlarına, sevdiklerine, saydıklarına karşı çıkarak, ve hala devletin yıkılması için ölesiye savaşmak. Onun derdi, PKK’nın silah bırakması filan değil. Hayallerini süsleyen Kürt devletinin, Türk topraklarında kurularak, hiç olmazsa Laik Türkiye Cumhuriyetini bir noktasından yıkabilmek. Belki kendisi de, Şeyhülislamlık koltuğuna oturmayı filan hayal ediyordur.

Şu garabete bakar mısınız?

Milletin oylarıyla gel, kararlar meclisinde yıllardır otur, ye iç, büyü, geliş ve o milletin devletini yıkma planlarında başat rol oyna!

Layıktır millet ki, Metiner’e oy vererek başına bela ediyor. Kendi etti, kendi buldu diyeceğim ama dilim varmıyor.

Geçenlerde bir hoca efendi, “imtihan sahasıdır denir ya, imtihan geçti, artık ceza safhası” demişti, iftar programında. Bence de doğru bir tespit. Metinerleri Meclislere yolladığımız sürece, cezada şiddet artacaktır. Anlaşılan bu az bile daha…

Yıkmak için birleşenlerin ortaklıkları; “1. Türk devleti, 2. Laik Cumhuriyet, 3. Atatürk”.

Efendileri de ortak. Aynı merkezlerin dümeninde laf üretiyorlar.

İlmen geri bırakılmış bir millet, borçlandırılmış devlet, kargaşaya sürüklenmiş ortam içinde, diledikleri gibi at koşturuyorlar.

Yaptınız, yaptınız. Durmayın. Az zamanınız kaldı.


2 yorum:

  1. Barbaros Dündar ;

    Tümüyle doğru bir tespit.
    Ama… Bu film göründüğü gibi bitmez…
    Çünkü bizim; tüm bunları çöpe atmış Ata’mız, atalarımız var…
    Kurtuluş savaşı destanımız var…
    Ve bunları derinden hisseden,
    Öyle de yüreğimiz…

    YanıtlaSil
  2. Derya Tulga ;

    PKK gazetesinde bir zamanlar yerin dibine batırdığı patronunun güzel yanlarını da keşfetmiş kendince hakşinas kalem

    YanıtlaSil

Aslan, Fare.. Kedi...

  Aslanın sindiği, sinmek yanlış oldu, köşesine çekildiği zamanlarda, farelerin kükremesi doğaldır. Fare kükreyince yine doğal olarak, kedi ...