30 Aralık 2014 Salı

Cizre, PKK, AKP… Anayasa, Kürt Devleti

Cizre olayları devletsiz kalan uykudaki devi uyandırmaya yetmedi anlaşılan. Sahi bu olaylar niçin çıkmıştı?

Hatırlayalım.

Başbakan Yardımcısı B. Arınç, HÜDAPAR’ı ziyaret etti. Neler konuşulmuş olabilir?

Öteden beri şikâyetimiz, PKK’nın Kürtleri temsil etmeyeceği idi. Sözde çözüm sürecini de bugüne kadar sadece PKK ile yürüttüler. Kürtler asla masada bulunmadı. ya PKKlı hainlerle, ya da aşiret reisleri, ağalar veya şıhlarla görüştüler. Bunların hiçbirisi Kürtleri temsil edemezdi ve bu görüşümü müteaddit defalar bildirdik.

Şimdi seçim dönemine girdik. Oy lazım oy. Ne yapmalı? Öyleyse, ihmal edilen Kürtlerle de görüşelim mantığı hükumet yetkilisini HÜDAPAR’a götürdü. Bunlar kim? PKK’nın dinci versiyonu. Haydaa, siz hiç mi doğru dürüst bir denklem kuramazsınız arkadaş? Hiç mi doğru dürüst bir havuz problemi çözmediniz?

Akılları sıra, biz bütün görüşmelerde Kürtleri birleştirecek bir heyetle görüştük diyecekler, yani?

Yanisi şu;

Kürt oylarının peşindeler.

AKP listelerinden, HÜDAPAR’lı bir-kaç kişi ve Kemal Burkay’ın da aday olması neredeyse kesin gibi. Sanırım PKK’nın önereceği bir-kaç kişi daha ilave edilir ve seçime gidilir. Kürtlerin oyları alınır ve anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaşılır.

Hesap bu.

Kesin olarak söyleyebilirim ki, bu hesabın sonucu tutmaz. Sınıfta kalırsınız.

Bu tür yalpalamalar uyuyan devi uyandırır.

Avucunuzu yalarsınız.



1 yorum:

  1. Bu Kürt faşisti, kürtçü bölücülerinde yarısı namaz kılar, ya da din düşmanıdır Türk düşmanıdır. Ancak din düşmanı bir Türk milliyetçisi az olsada bulsanız bile ülkeye büyük faydası dokunur fakat, bu bölücülerin en koyu dindarı bile ülkeyi böler.

    YanıtlaSil

Aslan, Fare.. Kedi...

  Aslanın sindiği, sinmek yanlış oldu, köşesine çekildiği zamanlarda, farelerin kükremesi doğaldır. Fare kükreyince yine doğal olarak, kedi ...