9 Kasım 2013 Cumartesi

Fenerbahçe, Kongre ve Seçimler


İç işleri Bakın Aksu’nun oğlu başkan adayı olmuş ve Beşiktaş’ı ele geçirme planlarını uygulamaya koymuşlardı. Beşiktaşlılar kilitlendiler, hasta yatağından kalkarak gidip oylarını kullandılar. AKP yenildi.

Olmasa, Trabzonspor olsun dediler. Ticari ortaklık yaptıkları zengin mi, zengin bir kişiyi aday yaptılar. Karşısında tanınmamış bir kişi vardı. Tek özelliği Oflu oluşuydu. Trabzonspor’u sevenler ve yad’a yedirmek istemeyenler, işini gücünü bırakıp gittiler oylarını kullandılar. Trabzon kazanırken, AKP kaybetti.

Bari, Fenerbahçe bizim olsun dediler. Nasılsa yıpratılan, yorulan ve sinir harbine dayanamayacak birisi var karşımızda. İşini elinden aldık, itibarsızlaştırdık dediler ve karşısına, hastaneler kralını, bir önceki dönem Futbol Federasyonu Başkanlığına taşıdıkları yandaşlarını aday yaptılar. Fenerbahçeliler biliyorlardı. Başkanları Yıldırım yorgundu, sinirleri gergindi… Fakat, AKPlilere bıraklamayacak, bırakılmaması gereken futbol kulüplerine sahip çıktılar. Rakiplerin harcadıkları milyonlarca liralık reklamosyonlarına kanmadılar ve gittiler (hiç görülmemiş bir katılımla) oylarını kullandılar. AKP bir daha yenildi.

Başbakan’ın, Aziz Yıldırım’a hitaben söylediği sözlere bakınca, kaçırılan kalenin büyüklüğü anlaşılıyor. Ne kadar çok umut bağladıkları anlaşılıyor. Kaybetmek acısının ne kadar sıkıntı verdiği anlaşılıyor. Ne büyük umutlar bağladıkları anlaşılıyor.

Kaybetmeye başladılar. Artık buna kendilerini alıştırmaları lazım. Sırada İstanbul, Ankara Belediyeleri var.

Allanmış, pullanmış medya operasyonlarıyla, büyük paralar harcanarak insanların gözlerini boyamaya çalışmaları da havaya gidecek. Artık millet uyanmıştır.

Hiç olmazsa: Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe kongre üyeleri kadar uyanmışlardır.

Başbakan’ın alelacele, üstüne vazife olmayan ve daha sadece söz olarak konuşulmuş konulara bile cevap vermesi, yenilgiyi hazmedemediklerini gösteriyor.

Meraklanmayın AKPliler.

Beterin beteri vardır.

Spor kulüplerine sahip çıkan halk, memleketine, diline, dinine, kültürüne de sahip çıkacaktır.


2 yorum:

  1. Haydar Ali Fırat :
    Mahmut bey, çok güzel ve doğru tespitler içeren yazınızın (yeni başkanının -mitinglerinde boy göstermesi-gibi AKP yanlısı tutum ve davranışlarını incelerseniz göreceksiniz) Trabzonspor bölümü hariç kalanına imzamı basarım... Öte yandan bir Ankaragüçlüolarak, bende Fenerbahçelileri tebrik ederim. Ki onlar Anadolu'nun gücünü bir kez daha göstermişlerdir.. Ha keza dik durup üzerlerinde operasyona izin vermeyen Beşiktaş'ın yönetimini de.. Galatasaray taraftarları kusura bakmasınlar amma G. Saray başkanı ve yönetimi; iktidara yaranmak uğruna (o da bir stad yaptılar diye. Oysa stadları zaten devlet yapıyor..) güce ram etmişler ve benim açımdan sınıfta kalmışlardır... Selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mitinglerde boy gösteren Trabzon Başkanını hatırlıyorum, ancak onun mitinge gidiş sebebi başka olmalı, Haydar Ali Fırat Bey. Teşekkürler.

      Sil

Aslan, Fare.. Kedi...

  Aslanın sindiği, sinmek yanlış oldu, köşesine çekildiği zamanlarda, farelerin kükremesi doğaldır. Fare kükreyince yine doğal olarak, kedi ...