24 Ocak 2012 Salı

Bal gibi “Haçlı Seferleri”


Babası Cezayir, anası Tunuslu bir garip devşirme Valerie Boyer. Fransa’nın Cezayir’de yaptıklarına “demokrasi getirme” diyor, soykırım olarak adlandırmıyor. Kendi kandaşlarını hayvanlıkla itham ediyor. Bu hatun, Türkiye’nin soykırım suçu işlediğini, soykırım olmadı demenin suç olarak kabul edileceği hakkındaki kanunu hazırlayıp meclise sunan ve savunan kadın. Öyle bir durum ki, anlatılamaz. Ezilmiş, silik, kendi halkına bile katılaşmış bir kalp sahibi… Resimlerine bakınız. Orada kini, yıkılmışlığı, ezilmişliği göreceksiniz. Bu Fransa’nın devşirme işini nasıl da başardığının kanıtıdır. Valerie’ler var olduğu için Fransızlar’ın eli yanmıyor. Maşadır böyleleri.

İleri demokrasi nutku atanlar!

İşte sizin ileri demokrasi dediğiniz safsatanın bir örneği Fransa’da görüldü. 37 kişinin eli kanun çıkardı. (Senatodan geçmediği için henüz daha çok şey yapılabilir..) işte budur ileri demokrasi dediğiniz. Tıpkı sizin çıkardığınız KHK’ler gibi.

İleri demokrasi, gide gide ileri diktatörlük halini alabiliyor. Şu Batılıların sözlerini, felsefesini kullanmayı marifet sayanların hali, içler açıcısı.

Tek çare vardır. Çözümü kendi milletinin içinde aramak. Bırakın Sarkozy’yi, Merkel’i onlar kendi menfaatleri için kendilerinin kurguladıkları oyunu oynuyorlar. Sizde oyununuzu kendiniz kurgulayın.

23.12.2011 tarihinde bu yorumları yapmışız.

Bir ay sonra, Fransa Senatosunda görüşülen kanun kabul edildi. Meclisten 37 kişi ile çıkan kanun, Senato da 60 kişi ile oylandı ve kabul edildi. Buraya nasıl gelindi?

2001 yılında ABD ikiz kulelerine yapılan saldırıdan sonra G.W.Bush deklare etmişti. “Haçlı Savaşları”! bir an anlayamadık. Ne demekti bu laf? Bir süre sonra Afganistan ve Irak işgal edildi. Toplam olarak 2 Milyon Müslüman katledildi. Yavaş yavaş perde açıldı.

Sıra Libya’ya gelmişti. Sarkozy savaş uçaklarını Libya üzerine yolladığında da aynı lafı etmişti. “Haçlı Seferleri”!

Bizim Başbakanımız, “Ne haçlı seferi, bu haçlı seferi değildir, Libya’ya demokrasi götürmedir”! Gibi mealen sözler sarf etmişti ve Libya’ya saldırıda baş çekmiştik.

Oysa bal gibi Haçlı Seferi idi, yapılan. Darmadağın edildi Libya. Ölülerin sayısı hala belli değildir, yıkılan mamur şehirlerin maliyeti hala açıklanmış değildir… Sarkozy eli boş dönmedi, Libya petrollerinin %35’ini aldı. Biz ise avucumuzu yaladık.

Bal gibi “Haçlı Seferleri”.

Saldırı durur mu hiç! Haçlı seferleri toplu saldırı politikasıdır. Bunu uyguluyorlar. Şimdi sırada Türkiye var. Fransa Senatosu’nda alınan karar bunu açıklıyor bize. Hatta Sarkozy sadece Fransa ile sınırlı kalmayacağını ve tüm AB ülkelerine teşmil edileceğini açıklamıştı. Ne yaptık bu açıklama üzerine hiç. Almanya ve Fransa elbirliği ile bunu da başaracaklar artık anlaşılmış olmalı. Bizimkiler, hala “sıfır sorun” palavrası ile meşguller.

Fransa Meclisinden karar çıktıktan sonra, bizimkilerin yaptığı tek şey Fransa Büyük Elçisini geri çektiler üç günlüğüne . Hepsi bu.

Artık, Sarkozy ve Merkel’in Türk düşmanı olduğu anlaşılmış olmalıdır.

Neler yapılabilir?

Bunu da “Derin Strateji” ustası Davutoğlu düşünsün.

Melih Gökçek’in ağzına sakız vermeye benzemez.

2 yorum:

  1. Harun Maral :

    Aynen öyle, bal gibi Haçlı seferidir. sinsi planlı ve organizeli bir saldırı ile kuşatılıyoruz.

    Ali Haydar Zülfikar :
    dün öyle idi, bugünde öyle, yarında aynısını yapacaklar. biz ne yapmalıyız bu önemli.

    Selami Alkan :

    Aksini düşünmek gaflettir,1 asır önce beceremedikleri için; kin ve nefretlerini kusuyorlar

    Emrah Güneş :

    bunlar bir halt yapamaz hocam mhp proje üretir akp çalıp yapar yoksa bunlardan bir halt olmaz davutoğlu konusmayı beceremiyor daha ilk okul cocukları gibi

    YanıtlaSil
  2. Ahmet Ertik ‎:

    Bu şerefsizler 1. ve 2. cihan harplerinin başlarında olduğu gibi kendi aralarında anlaşamıyorlar (Bu da Rabbimizin lütfundandır ki yediler biribirlerini). Aralarında anlaştıklarını tam var sayabilseler, anlaşabilseler bu haçlı seferlerini topyekün uygulayacaklar. Saman altından su yürütmelerine gerek kalmayacak, pis sularını alenen yürütecekler..

    Ve mekerû ve mekerAllah, vallahü hayrul mâkirîn.
    ''Onlar tuzak kurdular. Allah da tuzak kurdu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır. (Al-i imran Suresi:54')

    YanıtlaSil

Aslan, Fare.. Kedi...

  Aslanın sindiği, sinmek yanlış oldu, köşesine çekildiği zamanlarda, farelerin kükremesi doğaldır. Fare kükreyince yine doğal olarak, kedi ...