14 Aralık 2011 Çarşamba

“Sıfır Sorun” Önerileri


“Sıfır sorun” müellifleri, onun takipçileri, uygulayıcılarına ve fakat sorunları yumak yapıp içinden çıkılmaz bir duruma sokanlara;  sorunları sıfırlaştırıcı, çözüm paketi sunmakta görevlerimizdendir.

1. Şu an için tamamı olmasa da, Kuzey Kıbrıs’ı İlhak edelim,

2. Azerbaycan’ı Türkiye Cumhuriyeti sınırlarına dâhil edelim,

3.(Evveliyatında) Kültürel, tarihi, sosyolojik, dini bağlarımız bulunan,  İran ve Suriye ile Kuvvetli bir pakt oluşturalım, (Gerekirse federatif bir yapılanmaya bile gidilebilir.)

4. Bağımsız Türk devletleri ile birlik olmanın, bütünlük meydana getirmenin yollarını bulalım. Birliğimizi sağlayalım,

5. Sıra Musul Bölgesindedir. Musul Bölgesini, Kerkük ve Telafer Şehirlerini de kapsayacak şekilde Tereyağından kıl çeker misali tapusunu gerçek sahibine alalım,

6. Bu çalışmalar yapılıyorken, Türk devletlerinin iletişimini kolaylaştırmak adına İstanbul Türkçe’sini bütün İllerde kullanılmasını, yaygınlaştırılmasını sağlayalım,


Bakın o zaman sorun mu kalır. Sizi bir yudum suda boğmak isteyen dünyanın küresel güçleri çeteler nasıl sus pus olup, efendiliğinizi kabul edecektir.

Ayrıca Rusya olsun, Çin olsun, Hindistan olsun bu oluşumda hiçte sorun çıkaramayacaklardır, çünkü hedeflerimiz içinde onların taa içlerine girmek vardır. Dünyanın bütün bölgelerinde Türk kadar şanslı bir başka millet daha yoktur. Dünyanın her bölgesine yerleştirilmiş hazır kuvvetlerimiz mevcuttur. Yeter ki gücünün farkında ol, insan varlığının kıymetini bil.

Barış, sen güçlü oldukça, huzur sen layık oldukça sağlanacaktır.

Korkusuzca yürünülen yolların sonu rahatlıkla bulunur.

Ülkemizin etrafını çepeçevre sarmış problemlerin nasıl da çözüldüğünü hep beraber görürüz. Ne Ermenistan, ne Kuzey Irak ve başkaldıran etnik yapılar, ne Gazze, ne Lübnan, ne İsrail… Sorunları kalacaktır. Hatta Arap Ülkeleri bile kendilerine çeki düzen verecekler ve bi iznillah haşmetli günlere dönülecektir.

Yeter ki, içeride birliğimizi, bütünlüğümüzü sağlayalım.

Son Not: Dünya bizden bunu bekliyor.

2 yorum:

  1. Facebook'da yapılan bir yorumdur:


    Kamilabi Benbilmem Şeyhim Bilir :

    güzelde bunları yapacak olan babayigit yönetiler lazım göbegi ab abd ve israile baglı olmuyan..bop yu yok etmeden bu mümkün olmaz...hele hele van minutla bu iş asla olmaz..

    ve şimdi tam tersi..sureyi füzelerini sınıra konuşlandırdı..iran zaten hergün söylüyor ilk işim size vuracagız diye neden acaba .hani israile düşmandı iran..anlaşıldı düşmanımın dostu düşmanımdır demek istiyor herhalde ..ırak mı..daha dün dedi be sana bir kedi bile vermem diye..suudi arabistan mı..giden hacıları bir sorun bakalım hava alanında ne yapıyorlar..analarından dogduklarını pişman ediyorlar..ve hemde ne zaman biliyormusunuz başbakanın umre yaptıgı zaman bu yumuşak halleriymiş..vay be sıfır sorun bu olsa gerek..

    YanıtlaSil
  2. Harun Maral:

    aslında, yazı metninde önerilen bütün teklifler çok zor şeyler değil.
    ''kendi gücünün farkında olan bir devlet'' bazen dünyadaki bazı dalgalanmaların peşinden gitmeyen, ama dünyayı kendi peşinden müsbet anlamda koşturan devlettir.
    bu anlamda türkiye ,batı dünyasının hegemonyasına karşı,doğu devletleri ile gevşek federasyonları dile getirerek dünyayı peşinden koşturmalıdır.

    YanıtlaSil

Aslan, Fare.. Kedi...

  Aslanın sindiği, sinmek yanlış oldu, köşesine çekildiği zamanlarda, farelerin kükremesi doğaldır. Fare kükreyince yine doğal olarak, kedi ...